עמדה מקסיקנית

המקסיקני:

הלחם הנפוץ ביותר במקסיקו הוא הטורטייה, שהיו עושים אותו מקמח תירס, היום עושים גם מחיטה.

הטורטייה נתנה לנו מרחב מאכלים שממנה יצאו קסדייה, בוריטו, טוסטדה, טאקו ועוד…

יש היום מגוון רחב כל כך של אופציות למילויים של הטורטייה שכל כך נכנסה לחיינו לפני 3 עשורים ומאז כולנו אוהבים אותה.

המקסיקנים אוהבים מאוד חריף, שמיקוד שלהם הוא בפלפל צ'ילי שלהם, שנמצא בכל מאכל או תבשיל שלהם.

אנחנו ב-בטעמים אוהבים את הסלט או הממרח שלהם גואקמולה שהוא חובה בכל ארוחה, אנחנו מתבלים אותו בסלסלה עגבניות טריות שנותן לארוחת טוויסט מסוים.

אצלנו ב-בטעמים למדנו את האוכל המקסיקני משף אנטוניו ממקורו מדרום אמריקה.

בכל אירוע יש לנו הייחוד שאין לאחרים, נראות העמדה עם הכובע הסומבררו נותן לאנשים להצטלם ונותן חוויה לאורחים שלכם.

אם בא לכם לחוות חוויה כמו שרבים נהנו, תיצרו קשר, ונדאג לעשיר לכם את החך בטעמים.

מגשי אירוח בשרי  

דוכני המזון שלנו

עמדת קינוחים מיוחדים 

מגשי אירוח חלבי 

עמדה איטלקית

עמדה צ'יליאנית / אמפדנס

עמדת סושי 

עמדת קצבים

פוד טראק

אירועי עדות

עמדה אסיאתית

עמדה מקסיקנית

משלוחים

משלוח יקבע בהתאם למקום ההספקה

כשרות

לקייטרינג אישור משרד הבריאות וכשרות של הרבנות ראשל"צ.

לפרטים והזמנות:

03-3811112